Tarieven

healing 
20 min 20 euro, 45 min 35 euro

reiki.
30 min 30 euro, 60 min 55 euro

consult
45 min. 35 euro
Een consult kan bestaan uit een counselingsessie (waarbij je zelf (levens-)vragen of onderwerpen inbrengt) of een healing&reading. En kan uit verschillende sessies bestaan.

stoelmassage voor bedrijven
Vanaf 15 euro p.p. (excl. btw), graag maak ik een offerte op, op basis van de omvang van de opdracht, de duur van de massage en de locatie.
Voor een brochure over stoelmassage stuur een mail naar info@praktijkvoorverlichting.nl

klankschaalmassage
45 min. 40 euro
Je neemt plaats op de behandeltafel en je geniet van de helende klanken van de klankschaal.

Thaise yoga massage (TYM)
45 min. 40 euro, 60 min. 50 euro, 90 min. 70 euro
Je neemt plaats op de behandeltafel en je door middel van specifieke aanrakingen wordt je gerekt. Van te voren wordt er eerst overlegd welke gebieden aandacht behoeven. De behandeling vindt plaats over de kleding heen.
Zeer geschikt voor mensen die wel aangeraakt willen worden, maar om welke reden dan ook, zich niet willen ontkleden. Het zijn eigenlijk yogaoefeningen die door de masseur worden uitgevoerd.

hotstone-massage
60 min. 55 euro
Een heerlijke ontspannende en verwarmende massage met hotstones eventueel i.c.m. aromatherapie

aromatouchmassage
75 min 55 euro
is een zachte, ritmische massage die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.

shantalamassage
90 min 70 euro
Een ontspannende, ritmische en langzame massage over de kleding heen.

Intuïtieve ontspanningsmassage
60 min 45 euro 30 min 25 euro
Een ontspannende massage met technieken uit verschillende massagevormen, o.a. uit de klassieke massage, pulsing i.c.m. helende energie

Ontspannende voetmassage
45 min 35 euro
We beginnen met een heerlijk voetenbad en kopje thee. Waarna er een ontspannende massage volgt van de onderbenen en de voeten waarbij ook reflexpunten behandeld worden.

Schilderij geïnspireerd op een mandala, inclusief reading. 100 euro

Workshops zie bij de de workshops zelf voor de prijs

Spirituele avond Een ontspannen avond in uw eigen woonkamer. Op deze avond kan iedereen een kaartje trekken waar ik in het kort wat over zal vertellen.
Maar we beginnen de avond met wat muziek en een korte afstemming. Ook zal er contact gemaakt worden met overleden dierbaren.
minimaal 4 en maximaal 12 personen. 12,50 euro p.p. (Haarlem e.o. geen reiskosten, langer dan 30 minuten rijden komen er reiskosten bij).

Oefenavonden mediumschap en meditatieochtenden 6 euro of een strippenkaart van 20 euro voor 5 keer.